banner-modellenboek

Modellenboek

Tijd om blonder te gaan in de zomer? Kom naar onze salon voor prachtige, nieuwe Keune blondtinten. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v8/f3b/1.5/16/2b50.png

keune foto 6keune foto 1 keune foto 2 keune foto 3 keune foto 4 keune foto 5

mixed_trend_haarmode_najaar2016

Als je goed kijkt, zie je dat klassiekers als de boblijn of de pompadour de inspiratie vormen voor deze nieuwe Haarlijn. Maar met combinaties van de nieuwste knip-, kleur- en stylingtechnieken ontstaat er een moderne look: los en luchtig met veel textuur, beweging en diepte.

mixed-2

We zien diepere kleuren, zoals mocca, caramel en chocolade – zowel puur, melk én wit. De grootste kleurtrend zit hem komend seizoen dan ook niet zozeer in de tinten zelf, maar in de geavanceerde kleurtechniek: STROBING! Een trend die is overgewaaid uit de make-up wereld. Daarbij wordt highlighter aangebracht op die delen van het gezicht waar het licht van nature op valt, voor een heel natuurlijk effect.
Vertaald naar het haar betekent dit een mix van de highlight- en de balayagetechniek (vanuit een donkere haaraanzet via de lengtes naar lichtere punten).
Het resultaat is weergaloos: de kleuren lopen horizontaal en verticaal heel vloeiend en subtiel door. Strobing is puur vakwerk! Vraag ernaar in de salon en we zullen u graag vertellen of dat ook met uw haar mogelijk is.

De nieuwe Trend Collectie Keune

De nieuwe Trend Collectie van Keune kenmerkt zich door koele bruin, blond en zelfs carameltinten. Deze kleuren worden gemengt met violetpigment. Zo maken we voor uw speciale haarkleuren die het beste bij uw huidskleur passen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Onze nieuwe stylinglijn: Keune Design Line

13 14 15 16

Onze kleurlijn Keune Tinta & Semi 2015

17 18 19 20 21